ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Συχνές Ερωτήσεις Εκτύπωση E-mail
Γιατί συμφέρει να αγοράζει κανείς το αεροπορικό εισιτήριό του σε τουριστικό γραφείο; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το γραφείο μας; Οι λόγοι που συνηγορούν για τη συνεργασία σας με το γραφείο μας:

  • Οι αεροπορικές τιμές εισιτηρίων έχουν έντονες διακυμάνσεις και εμείς σας προστατεύουμε, ώστε να μην "πέσετε" θύματα κάποιας τέτοιας διακύμανσης, διασφαλίζοντας την τιμή με μια κράτηση και έλεγχο των τιμών με κράτηση της χαμηλότερης κατά το χρονικό περιθώριο της κράτησης ή της απόφασής σας για την αγορά του εισιτηρίου. Αμέτρητοι πιστοί πια πελάτες μας έχουν επωφεληθεί μέχρι και αρκετές εκατοντάδες ευρώ από την συνεργασία μας.
  • Οι τιμές που βρίσκει κανείς ακόμα και σε επώνυμες ιστοσελίδες πολλές φορές δεν ανταποκρίνονται στις πραγματικές, με αποτέλεσμα ο πελάτης να απογοητεύεται από την τελική αύξηση του προϊόντος ή να πέφτει θύμα αυτής.
  • Πολλές ιστοσελίδες παροχής τουριστικών υπηρεσιών παρακολουθούν τους υπολογιστές των υποψήφιων πελατών τους και όταν διαπιστώσουν ότι ζητάνε να επισκεφτούν τη σελίδα με το ίδιο προϊόν που έχουν ενδιαφερθεί σε προηγούμενη επίσκεψή τους, αυξάνουν την τιμή. Μάλιστα πρόσφατα τημωρήθηκε από την γαλλική δικαιοσύνη ιστοσελίδα για αυτήν την πρακτική.
  • Η συνεργασία με το τουριστικό γραφείο της περιοχής σας, επιστρέφει την υπεραξία στην περιοχή σας, η οποία σε άλλη περίπτωση θα είχε εξαργυρωθεί αλλού και πολλές φορές εκτός Ελλάδας, αφού ως είθισται οι μεγάλες εταιρίες έχουν τις έδρες τους στο εξωτερικό ή φοροαποφεύγουν νόμιμα και το κεφάλαιο απομακρύνεται από την πηγή.
  • Διασφαλίζετε ότι θα έχετε μια έντιμη αντιμετώπιση από έναν συνεργάτη που έχει μια επειχείρηση που εκτός της ελάχιστης εγγυητικής του ΕΟΤ, εγγυάται με την προσωπική του ελευθερία και περιουσία, όπως είναι σε περίπτωση μιας ατομικής επιχείρησης.
  • ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΗΣ. Θα ελέγξει τους ναύλους που ισχύουν κατά την κράτησή σας και μέχρι την αγορά του εισιτηρίου και θα εκμεταλλευτεί προς όφελός σας τυχόν ακυρώσεις χαμηλότερων ναύλων για να εξοικονομήσετε χρήματα.
  • ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ. Το τουριστικό γραφείο βλέπει όλες τις εταιρίες και έχει καλύτερη "εικόνα" των τιμών, των ναύλων και γενικά των δυνατοτήτων που έχετε για το ταξίδι σας και αποφυγή κρυφών χρεώσεων (επιπλέον χρέωση για χρήση κάρτας ή κράτηση θέσης ή χρέωση αποσκευής κ.ά.). Το τουριστικό γραφείο έχει καλύτερη γνώση και ενημέρωση για πολλά θέματα που αφορούν το ταξίδι σας και μπορεί να είναι μείζονος σημασίας
  • ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ. Απαντάει αμέσως στο τηλέφωνο χωρίς να σας εκνευρίζει με ατελείωτες ώρες αναμονής, χωρίς να σας χρεώνει με υπέρογκα ποσά σε γραμμές με χρεώσεις που φθάνουν και τα 2 Ευρώ το λεπτό, χωρίς την απρόσωπη εξυπηρέτηση και το ενδιαφέρον για την ικανοποιητική σας εξυπηρέτηση (έχετε δοκιμάσει να κάνετε αλλαγή εισιτηρίου ή επιστροφή χρημάτων σε εταιρείες χαμηλού κόστους ή να «πιάσετε» γραμμή σε ώρα αιχμής ή όταν βιάζεστε ή είστε στο κινητό να επικοινωνήσετε με κάποια εταιρία και δεν σας ικανοποίησε το αποτέλεσμα;)
  • ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ «ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ». Σε περίπτωση ακύρωσης αναλαμβάνει τη διαδικασία επιστροφής του ποσού που δικαιούστε χωρίς να χρειάζεται να κάνετε διατριβή για μια τεχνογνωσία που δεν θα ξαναχρειαστείτε. Ο χρόνος μας είναι ποιότητα ζωής, όπως και η αποφυγή του εκνευρισμού που θα προκαλέσει μια τέτοια διαδικασία, σε σημείο πολλοί να χαρίζουν κάποια ποσά προκειμένου να μπουν σε τέτοια διαδικασία. Δυστυχώς οι περισσότεροι παθαίνουμε και μετά μαθαίνουμε.
  • ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. Ενημερώνει σε περιπτώσεις ακυρώσεων και αλλαγών της πτήσης σας, εφ’ όσον αυτές γίνουν σε εύλογο χρονικό διάστημα πριν την πτήση.